Івано-Франківськ

У Коломийській громаді на вихідні оголосили Дні жалоби за 8-річним Володею

Хлопчика, у п'ятницю 11 серпня вбила російська ракета.

У Коломийські громаді на вихідні оголосили Дні жалоби за 8-річним Володею

У Коломийській громаді 12-13 серпня оголошені Днями жалоби за 8-річним Володею, який загинув через атаку росіян на Коломийський аеродром. Про це повідомив мер міста Богдан Станіславський, пише ПІК.

“12 та 13 серпня – у Коломийській громаді оголошено дні жалоби за загиблим хлопчиком. Це страшна та дуже болюча втрата. Щирі співчуття сім’ї Володі. Вся громада сумує з вами”, – написав він.

Міський голова Івано-Франківська також зазначив, що через трагедію усі заходи у громаді на вихідні скасовуються.

“Увага! Через трагічні події у нашій області, всі заходи на вихідних у нашій громаді скасовуються. Пам’ятаємо! Не пробачимо!”,написав Марцінків у Фейсбук.

Нагадаємо, що 11 серпня близько 10 години ранку, ворог випустив три ракети “Кинжал” у бік Коломийського аеродрому. Вони впали неподілік аеродрому, уражені об’єкти цивільної інфраструктури, є влучання однієї з ракет у житловий сектор. Внаслідок ракетного удару російських терористів загинула дитина, є травмовані.

До слова, президент Володимир Зеленський висловив співчуття рідним та близьким 8-річного хлопчика, який загинув внаслідок ракетного удару росіян по Івано-Франківщині.

“На Франківщині в Коломийському районі троє постраждалих, серед них був хлопчик, 8 років йому. Доставлений він був у лікарню, на жаль, його не вдалося врятувати. Мої співчуття всім рідним і близьким хлопця”, – сказав Зеленський під час виступу перед молоддю.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено