Івано-Франківськ

Столицю Росії знову атакували безпілотники: аеропорти припинили роботу (ФОТО)

Звуки вибуху було чути в московських районах Строгіно і Покровське-Стрешнево.

Столицю Росії знову атакували безпілотники: аеропорти припинили роботу (ФОТО)

В ніч на 22 серпня Москву атакували безпілотники. У московських аеропортах Внуково і Домодєдово оголошений режим “килим” – введені обмеження на виліт і приліт літаків. Всі московські аеропорти закриті на вильоти і Прильоти, повідомили авіаслужби. Причина-спроба атаки БПЛА на Москву і Підмосков’ї. Про це пише ПІК з посиланням на УНІАН.

“Після одного з вибухів пішов дим. Жителі мікрорайону Павшинська заплава в Красногорську повідомили про звук потужного вибуху. У Красногорську під час вибуху (мабуть ППО збивало БПЛА) вибило вікна в будинках, пошкоджені машини”, – йдеться у повідомленні.

Мер Москви Собянін заявив про двох БПЛА, які нібито атакували московський регіон. За його словами, один впав у Красногорську, інший – поряд із селищем Часці у Підмосков’ї.

У міністерстві оборони РФ повідомили про нібито спробу атакувати чотирма БПЛА об’єкти в РФ. Там стверджують, що двох безпілотників було збито засобами ППО над Підмосков’ям, а ще два дрони – нібито придушено і збито над Брянською областю. Внаслідок атаки БПЛА постраждалих немає, заявляють у відомстві.

Вибуховою хвилею вирвало дві балконні рами у красноногірській багатоповерхівці.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено