Івано-Франківськ

РФ вночі атакувала Україну крилатими ракетами та дронами: є загиблі та поранені

Силами і засобами протиповітряної оборони на Київщині знищені понад 20 ворожих цілей.

Сили та засоби ППО знищили усі ракети та "шахеди", якими росіяни атакували Україну вночі

У ніч з 29 на 30 серпня російські терористи запустили ударні БПЛА та крилаті ракети для обстрілу України. Унаслідок падіння уламків у Києві дві людини загинули, ще дві отримали ушкодження

Про запуск ударних БПЛА близько 00:00 повідомили Повітряні Сили ЗСУ. Терористи запустили безпілотники з північного напрямку. Після 2:00 ППО працювала по БПЛА на підступах до Києва.

Після 3:00 російські терористи запустили крилаті ракети із Ту-95мс. В районі 5 ранку цілі досягли повітряного простору Києва. Жителі столиці чули вибухи. За повідомленням Київської міської військової адміністрації – це була робота ППО.

ЯКІ НАСЛІДКИ 

Мер Києва Віталій Кличко повідомив про пожежі в Дарницькому та Шевченківському районах. Медики госпіталізували 24-річну дівчину, яка отримала різані рани від уламків скла.

Як повідомляє Київська міська військова адміністрація, внаслідок падіння уламків у Шевченківському районі Києва, попередньо, загинуло 2 людини.

Натомість Кличко зауважив, що загинули двоє чоловіків у нежитловій забудові. Він також уточнив, що кількість постраждалих зросла до 2.

“Нічна повітряна атака. Такого потужного нападу Київ не відчував від весни. Ворог здійснив масовану, комбіновану атаку з використанням безпілотників та ракет“, – повідомляє Київська міська військова адміністрація.

Начальник КМВА Сергій Попко зауважив, що під час нічної атаки росіяни використали ударні безпілотники, а потім застосували ракети, які випустили із бортів стратегічної авіації Ту-95мс.

Загалом, як повідомляє Попко, силами і засобами протиповітряної оборони було знищено понад 20 ворожих цілей. Однак він зазначив, що про точну кількість збитих повітряних цілей повідомлять Повітряні сили.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено