Івано-Франківськ

У Генштабі розповіли, де українські воїни стримують наступ ворога, а де наступають самі

Триває п’ятсот шістдесят перша доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави.

375201858 651087240537691 3914072646924002775 n scaled

Протягом доби відбулось 34 бойових зіткнення. Ворог завдав 4 ракетних, 62 авіаційних ударів, здійснив 26 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Оперативна обстановка на сході та півдні України залишається складною, про це ввечері сьомого вересня повідомили у Генштабі ЗСУ, пише ПІК.

“На Лиманському наші захисники відбили атаки противника в районі Новоєгорівки Луганської області. На Бахмутському напрямку Сили оборони відбили атаки противника в районах Оріхово-Василівки та Кліщіївки Донецької області. На Авдіївському напрямку українські воїни відбили атаки противника в районах Новокалинового та Авдіївки Донецької області. На Мар’їнському напрямку Сили оборони продовжують стримувати наступ російських військ в районах Красногорівки та Мар’їнка Донецької області. На Шахтарському напрямку наші оборонці продовжують стримувати наступ російських військ в районі південніше Пречистівки”, – йдеться у повідомленні.

Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку, знищують ворога та крок за кроком звільнюють окуповані території.

Протягом доби авіація Сил оборони завдала 9 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та по позиціях зенітно-ракетних комплексів противника.

Підрозділами ракетних військ та артилерії уражено 1 склад боєприпасів, 5 артилерійських засобів, 2 пункти управління, 2 зенітно-ракетних комплекси противника.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено