Івано-Франківськ

Організатора джипінгу у Карпатах притягнули до адміністративної відповідальності (ВІДЕО)

За порушення розпорядження Закарпатської ОВА притягнуто до відповідальності організатора джипінгу у Карпатах

Znimok ekrana 2023 09 08 105127 scaled

Днями під час моніторингу мережі Інтернет співробітники поліції зафіксували порушення  правил вимог пожежної безпеки у лісах Закарпаття.

Про це інформує пресслужба поліції Закарпатської області, пише ПІК.

“Випадок стався у селі Вільшани Хустського району. Там, попри заборону, невідомі заїхали на позашляховиках на територію лісового масиву та спалювали багаття. Всі ці дії були зафіксовані на відео та оприлюднені самими ж учасниками на своїх сторінках у одній із соціальних мереж”, – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці зареєстрували дану подію та розпочали перевірку. З’ясувалося, що група туристів проходила екскурсійний тур. Їх маршрут для джипінгу пролягав через Івано-Франківську, Закарпатську та Львівську області.

Співробітники Хустського районного управління поліції  з’ясували, що маршрутом прямували чотири позашляховики. Учасників туру встановили та виявили в Івано-Франківській та Львівській областях.

Правоохоронці розшукали організатора джипінгу у Львові. 28-річного місцевого жителя за порушення розпорядження Закарпатської ОВА притягнули до адміністративної відповідальності за ст. 77 КУпАП.

Нагадаємо, 21 липня 2023 року, на Закарпатті заборонили відвідувати ліси й в’їжджати до них на транспортних засобах.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено