Івано-Франківськ

У Богородчанській громаді відкрили сучасний Дія.Центр

Це четвертий в регіоні Дія.Центр.

FB IMG 1694188398066 scaled

Сьогодні, 8 вересня, у Богородчанській громаді відкрили сучасний Дія.Центр.

На сьогодні працівники ЦНАПу забезпечують надання 261 послуг, які від тепер зможуть отримувати понад 28 тисяч жителів Богородчанської територіальної громади та внутрішньо переміщені особи.

Модернізований Дія.Центр Богородчанської селищної ради облаштований за принципами безбар’єрності і доступності для маломобільних груп населення. Для цього передбачено: пандус, інформаційні таблички зі шрифтом Брайля, облаштована комфортна зона очікування, дитячий куточок та створено простір для самообслуговування.

FB IMG 1694188411032 scaled

CDTO привітав учасників заходу з такою важливою подією зазначивши, що на сьогодні активно розвивається мережа ЦНАПів і Дія.Центрів, при цьому збільшується перелік послуг, які можна в них отримати, та впроваджують нові цифрові інструменти, що безпосередньо впливає на рівень задоволеності.

FB IMG 1694188402535 scaled

«І саме Прикарпаття на сьогодні є лідером за якістю надання адміністративних послуг та задоволеністю відвідувачів. В цьому з безпосередній вклад адміністраторів центрів надання адміністративних послуг. Тому ми щиро вітаємо колектив ЦНАПу з відкриттям і вдячні кожному адміністратору за їхню працю», – сказав Богдан Футерко, заступник голови Івано-Франківської ОДА.

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено