Івано-Франківськ

На Херсонщині росіянин відкрив вогонь по своїх: троє окупантів стали “двохсотими”

Жодної кримінальної справи щодо цієї стрілянини ставленики Москви в окупованому Райському поки що не заводили.

На Херсонщині росіянин відкрив вогонь по своїх: троє окупантів стали "двохсотими"

У селищі Райське в тимчасово окупованій Херсонській області російський загарбник відкрив вогонь по своїх товаришах по службі. Так, внаслідок інциденту троє солдатів стали “двохсотими”. Про це пише ПІК з посиланням на 24 канал.

“Російські пропагандисти зазначили, що до слідчого комітету Росії надійшли матеріали перевірки за фактом перестрілки військових армії країни-агресорки у селищі Райське Каховського району тимчасово окупованої Херсонської області. Цей інцидент стався в ніч із 2 на 3 вересня”, – йдеться у повідомленні.

За попередніми даними, російський військовослужбовець Місюраєв посварився з командиром Кугаєм, що мав позивний “Утьос”. Під час цього конфлікту Місюраєв почав стріляти з автомата, застреливши свого командира та ще одного військовослужбовця Хребтова. Ці два окупанти загинули на місці.

Пропагандисти зазначили, що після цього Місюраєв спробував виїхати з місця подій на автомобілі, проте інші військові також відкрили по ньому стрілянину з автомата. Він також загинув на місці.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено