Івано-Франківськ

На Одещині 18 чоловіків, які хотіли виїхати з України змусили слухати священника (ВІДЕО)

Жителі Харківської, Дніпропетровської, Київської, Кіровоградської та Одеської областей, вирішили незаконно потрапити до Молдови. 

На Одещині 18 чоловіків, які хотіли виїхати з України змусили слухати священника (ВІДЕО)

На Одещині прикордонники Білгород-Дністровського загону затримали 18 чоловіків призовного віку. Їх змусили послухати священника та відправили до Територіального центру комплектування (ТЦК). Про це повідомляє Державна прикордонна служба, пише ПІК.

“Для цього через мережу Інтернет вони зв’язались з організаторами, які повідомляли, що їм необхідно робити та вказували маршрути руху. За це “мандрівники” мали заплатити до 5000 $ США з кожного. До місця збору їх довозили в причепах з зерном, дехто чекав вказівок знаходячись у лісосмугах по декілька діб”, – йдеться у повідомленні. 

На чоловіків склали адмінпротоколи.

До слова, прикордонники постійно відстежують протиправні схеми, виявляють та затримують не тільки «горе мандрівників», а й організаторів та переправників. Так, у вересні цього року за незаконне переправлення осіб через державний кордон України одного з організаторів незаконного бізнесу було засуджено до п’яти років позбавлення волі.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено