Івано-Франківськ

Оренда авто: переваги та особливості

Оренда авто і пропоновані з нею послуги стають все більш популярними. Це гарний спосіб пересуватися з комфортом, маючи безліч переваг.

Rental 1 scaled

RENTAL – лідер прокатної індустрії в Україні. Філії знаходяться у всіх великих міст країни. І якщо вам потрібна оренда авто в Одесі, Києві, Харкові чи в інших містах України, усюди вас очікуватиме першокласний сервіс, ввічливий персонал, а головне – відмінні автомобілі на будь-який смак і гаманець.

Оренда авто: чи варто?

Частіше за все, люди асоціюють оренду автомобілів зі святами, коли можуть легко орендувати автомобіль на кілька годин, цілий день або навіть тиждень в будь-якому туристичному пункті або готелі, щоб самостійно досліджувати околиці. Виявляється, на території країни існують і компанії, що займаються орендою авто щодня.. І справа не тільки в разовій оренді для мандрівників і туристів. Українці все частіше користуються послугами оренди автомобілів, оскільки це не дуже дорога послуга, але переваги її очевидні.

Звичайно, наявність власного автомобіля дає нам незалежність і комфорт, але бувають ситуації, коли ми не можемо чи не хочемо використовувати власний автомобіль. В цьому випадку бронювання буде зручніше і вигідніше, ніж використання громадського транспорту, який ходить далеко не скрізь, або таксі, що може не задовольняти ваші потреби. Тож, коли люди найчастіше приймають рішення про оренду автомобіля?

  1. Якщо ваш автомобіль зламався або зупинився з якоїсь іншої причини;
  2. Коли знаходяться далеко від місця проживання, наприклад, у відпустці;
  3. В ситуації, коли потрібно дістатися до місця, куди не ходять інші види громадського транспорту;
  4. Коли потрібно більше можливостей, ніж пропонує їх машина.
  5. Та багато інших ситуацій.

Компанія RENTAL пропонує повний спектр послуг з прокату авто. Сюди входить як подобова оренда для тих, хто приїхав на кілька днів, так і довгострокова, якщо ви збираєтеся подорожувати просторами країни. Ми також пропонуємо спеціальні умови для довгострокового прокату без водія для підприємців, яким потрібно розширити свій автопарк.

image 768x512 1

Стартова ціна прокату авто – 17 € на добу за автомобіль економ-класу на кшталт Chevrolet Spark. З ростом класу автомобіля пропорційно зростає і його вартість. Тривалість прокату також впливає на підсумкову ціну. Якщо вам потрібен автомобіль на добу, то ціна вища, ніж у випадку довгострокової оренди авто. Також ви можете скористатися опцією “без застави,” що також дещо впливає на вартість оренди.

Умови оренди

Щоб взяти авто в оренду, вам знадобиться 20 хвилин вашого часу. Прокат авто доступний для клієнтів, старших 21 року, водійський стаж яких повинен перевищувати 2 роки. Якщо ви підпадаєте під ці критерії, то прокат машин подобово без водія чекає вас. Однак, навіть якщо ви молодші або тільки недавно за кермом, то компанія RENTAL все одно готова запропонувати вам свої послуги. Єдине, ви не зможете скористатися опцією “без застави”, а сама застава буде незначно збільшена.

Переваги оформлення авто на прокат від компанії RENTAL:

310541129 545677520895328 1566643669702334631 n scaled

  • Коли ви користуєтеся прокатом авто без водія від компанії RENTAL, то завжди отримуєте чистий і справний автомобіль з повним баком палива.
  • Прокат машин вирізняється тим, що всі автівки RENTAL завжди не старші трьох років.
  • У компанії один з найбільших автопарків для оренди авто подобово, починаючи від економічних хетчбеків економ-класу, і закінчуючи преміальними позашляховиками і седанами.
  • Всі доступні машини на прокат повністю застраховані КАСКО і ОСАГО.
  • RENTAL доставляє автомобіль за вказаною адресою. Вам не потрібно нікуди їхати. Навіть якщо у потрібному місті немає нашого філіалу, ми готові пригнати авто для вас туди.
  • Компанія працює 24 години 7 днів на тиждень. Потрібен прокат машин? Залишайте замовлення на сайті – і протягом 5 хвилин наш менеджер з вами зв’яжеться.
  • Якщо ви орендуєте авто довше, ніж на добу, то можете повернути його в будь-який з наших філій. Головне – попередьте про це менеджера під час заповнення документів.
  • Можливість оформити прокат авто і будь-якому іншому місті без застави.

Додаткові опції прокату авто

Компанія RENTAL дбає про клієнтів, тому пропонуємо широкий спектр додаткових опцій, крім першокласних автомобілів, а саме:

  • GPS-навігатор
  • Дитяче автокрісло
  • WiFi в машині
  • Go-Pro камера

Довгострокова оренда авто

Крім послуг прокату автомобілів для фізичних осіб, компанія RENTAL також пропонує прокат авто для бізнесу. Зверніться до менеджерів, щоб уточнити всі тонкощі та умови, якщо вам потрібен прокат машини для потреб компанії. Також для постійних клієнтів у нас є програма лояльності.

Крім того, якщо тимчасово ваш особистий автомобіль знаходиться на ремонті, ви можете залишатися мобільними, звернувшись до компанії RENTAL і взявши в оренду авто на необхідний термін.

Отже, орендувати машину варто! Це відкриє вам можливість вибрати ідеальну модель для вас на час, який вам підходить, не турбуючись про страховку й інші формальності, що пов’язані з використанням автомобіля.

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено