Івано-Франківськ

Кого із світових лідерів приймав у себе Путін після видачі ордеру на арешт (ГРАФІКА)

Виданий у березні Міжнародним кримінальним судом ордер на арешт путіна серйозно обмежив його свободу пересування.

Після повномасштабного вторгнення в Україну Путін і так виїжджав переважно до країн колишнього СРСР (виключення – Іран), а тепер боїться їздити навіть до «стратегічних партнерів», які не ратифікували Римський статут. Останній раз за кордоном російський диктатор був у грудні минулого року. Про це пише ПІК з посиланням на Слово і Діло.

Хто зі світових лідерів приїжджав до воєнного злочинця

З березня до росії приїздили лідери близько трьох десятків країн, переважно африканських чи колишнього СРСР.

Влітку у росії відбувся саміт за участю країн Африки: приїхали президент Єгипту, Сенегалу, ПАР, Еритреї, Буркіна-Фасо, Зімбабве, Малі, ЦАР, Уганди, Бурунді, Республіки Конго, Лівії, Мозамбіку, Камеруну, Гвінеї-Бісау Руанди, а також прем’єр-міністри з інших країн.

Співучасник злочинів росії в Україні – Олександр Лукашенко – приїжджав до путіна у квітні, травні, червні, липні та днями, 15 вересня.

У травні росію відвідували президент Киргизстану Садир Жапаров, президент Казахстану Касим-Жомарт Токаєв, президент Узбекистану Шавкат Мірзійоєв, президент Туркменістану Гурбангули Бердимухамедов, президент Таджикистану Емомалі Рахмон, президент Сербії Мілорад Додік, президент Азербайджану Ільхам Алієв.

Крім того, влітку візит до росії здійснили президент Алжиру Абдельмаджід Теббун, президент ОАЕ Мухаммад ібн Заїд Аль Нагаян, президент Замбії Хакаїнде Хічілема. У вересні приїжджав Ердоган, крім того, майже цілий тиждень росією їздив північнокорейський диктатор Кім Чен Ин.

zovnishnopolitychna aktyvnist putina ru normal

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено