Івано-Франківськ

Чотири етапи догляду за жіночим взуттям восени

Чотири етапи догляду за жіночим взуттям восени

Підвищена вологість, дощі, бруд, різкі перепади температур — непогода не тільки псує настрій, але й завдає чимало клопоту. Навіть після короткої прогулянки вулицею ваші кросівки, черевики або чоботи потребують турботи.

Хочете, щоб осіннє жіноче взуття тішило привабливим виглядом кілька сезонів? Дотримуйтесь простих рекомендацій з догляду. Кілька простих дій після кожного виходу допоможуть підтримати улюблену пару у бездоганному стані.

fmVmZoT24UKzFSZgcqMLqNVici8qsgu-xb3F83dr2hns1WrUfj3NGwFNrLcpT-nb-KyOcQ5YWW8tHmCuxCYGACuWB9Kbu49EwcucVPKBPBP8zTOXHcF8jZhWtfPpe-Q3wwy25ADJhR8csK_2QO6EVeQ

Етапи догляду за осіннім взуттям: що потрібно робити

Щоб виконати ту чи ту процедуру, знадобиться всього кілька хвилин. Не лінуйтесь, свіжі забруднення набагато простіше змити.

Відразу після прогулянки

Почистити осіннє взуття — перше, що потрібно зробити тільки-но повернетесь з вулиці. Надто втомлені? Просто ліньки? Відкладіть чищення на кілька годин, аби потім не дряпати засохлий бруд і не мити жіночі черевики перед самісіньким виходом.

Спосіб чищення залежить від матеріалу:

  • натуральну шкіру витріть вологою ганчіркою або серветкою;
  • замшу та нубук — спеціальною щіткою або губкою.

Після чищення

Миття потрібно, аби усунути забруднення, з якими не впоралася ганчірка або серветка. Вибір мийного засобу також залежить від матеріалу. Так, осіннє жіноче взуття зі шкіри миють спеціальним шампунем. Спочатку готують мильний розчин, потім вмочають у нього ганчірку й протирають взуття. Вода повинна бути холодна — тепла розм’якшує шкіру. Потім насухо витирають.

Якщо осіннє жіноче взуття лакове, замшеве або з набука, знадобиться спеціальна піна. Засіб наносять на поверхню за допомогою спеціальної губки або щітки, а його залишки витирають тканиною. Кілька рухів, і улюблена пара як новенька!

glXWU8HWacT0IbmkQTL9jO9m2qvgqqgiAeAqujmzZo71gN6DA8zrJpVEzaNsDopufIWGss1sLCohBRKGdhC038hdrxT4jyntUNtOmlOeW9vNiMO6qa02KMyBtua93t3QF8spGUXLjNlKsxzEig1Wd7M

Сушимо взуття правильно

Спокуса залишити улюблену пару біля батареї занадто велика. Але піддаватися не слід — потік гарячого повітря може переступити поверхню, з’являться тріщини. Ще один небажаний наслідок — зіпсована фарба.

Сушити взуття правильно — значить витягнути устілки, а в черевики покласти спеціальні електричні сушарки або зім’ятий папір.

Фінальна обробка

Аби зберегти бездоганний вигляд улюблених осінніх моделей якомога довше, потрібно використовувати спеціальний крем. Аби шкіра блищала, її полірують серветкою. Для замші та нубука існують спеціальні спреї — і для збереження кольору, і водовідштовхувальні. Не нехтуйте жодним з етапів, тоді ваша улюблена пара черевиків або кросівок прослужить довше.

Де купити засоби для догляду за осіннім жіночим взуттям

Візьміть за звичку додавати у кошик догляд кожного разу, коли робите покупки в онлайн магазині. Наприклад, на сайті українського бренду Vitto Rossi, де можна замовити трендові черевики, туфлі, ботфорти, кросівки, чоботи тощо, є розділ «Догляд за взуттям». Там можна замовити бахіли, чохли-дощовики, аерозолі, креми та рідкі креми, губки та щітки, серветки. У каталозі є також устілки та шнурки, словом, усе необхідне, аби ніжкам було сухо, тепло і зручно. І звісно ж, красиво.

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено