Івано-Франківськ

СБУ викрила начальника Калуського ТЦК та СП на системній корупції (ФОТО)

Посадовець за гроші допомагав ухилянтам утекти від призову.

380062043 715883673913699 3331994479626500702 n scaled

На Франківщині СБУ викрила на системній корупції начальника Калуського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, пише ПІК.

 “Він за хабарі «вирішував питання» з місцевою військово-лікарською комісією про визнання військовозобов’язаних тимчасово непридатними до служби. Це давало можливість чоловікам безперешкодно виїхати за кордон. Свої послуги посадовець оцінював у суму від 1 до 3 тисяч доларів. Гроші від клієнтів отримував виключно через посередників”, – йдеться у повідомленні. 

На підставі сфальшованого діагнозу ухилянти отримували довідку ВЛК та військовий квиток із зазначенням, що за станом здоров’я вони не придатні до служби. СБУ та поліція провели обшуки за місцями роботи і проживання начальника РТЦК та СП, а також у кабінетах його імовірних спільників, у тому числі – працівників ВЛК.

“Під час обшуків правоохоронці виявили та вилучили:  20 тис. доларів США; мобільні телефони та сімкарти;  медичну та іншу документацію, що підтверджує причетність фігурантів до протиправної діяльності”, – додали в Службі безпеки.

Йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави.

СБУ викрила начальника Калуського ТЦК та СП на системній корупції (ФОТО)

ДБР та Нацполіція проводять масові обшуки у військкоматах та медзакладах

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено