Івано-Франківськ

У Франківську студенти і викладачі медуніверситету здали кров для поранених військових

Сьогодні стабілізаційним пунктам, шпиталям і лікарням потрібна кров, аби рятувати героїв. 

2023 09 21 11 19 40 408 scaled

У четвер, 21 вересня, з ініціативи Студентського профкому студенти і викладачі Івано-Франківського національного медичного університету здавали кров на підтримку підрозділів Сил безпеки і оборони України та всіх, хто потребує.

Подію організували разом з Прикарпатським обласним центром крові з благодійною метою. В університеті працювала мобільна бригада, яка розгорнула пункт здачі крові в центральному корпусі.

“Попередньо зареєструвалися понад 70 студентів і викладачів Фахового медичного коледжу та університету. Частина донорів проходили процедуру реєстрації вже перед початком здачі крові. Як підсумували в Студентському профкомі, загалом до акції долучилися 54 активісти. Також цього дня було зібрано 1650 грн благодійних пожертв”, – йдеться у повідомленні.

2023 09 21 11 19 39 596 scaled

Як підкреслюють працівники Прикарпатського обласного центру служби крові, долучитися до донорства  може кожен дорослий дієздатний  громадянин України, який не має медичних протипоказань. Нині є різні варіанти здачі крові — серед них можна вибрати для себе найзручніший.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено