Івано-Франківськ

Мешканка Коломийщини віддала «провидиці» понад 41 тисячу гривень та золоті вироби

До жінки подзвонила невідома, яка представилась ясновидицею та повідомила, що начебто має інформацію про чоловіка - військового.

ce2e28c depositphotos 236467972

Псевдо ясновидиця видурила гроші та ювелірні прикраси у жительки Коломийщини. Аферистка запевнила потерпілу, що допоможе знайти чоловіка, який не виходить на зв’язок. Слідчі за цим фактом проводять розслідування та заходи з розшуку шахрайки.

Про це повідомляє поліція Івано-Франківської області, пише ПІК.

“За словами 29-річної потерпілої, до неї подзвонила невідома жінка, яка представилась ясновидицею та повідомила, що начебто має інформацію про чоловіка – військового, який наразі не виходить на зв’язок та вважається безвісти зниклим. Жінка повірила невідомій додзвонювачці. А відтак списалася з невідомою «ясновидицею» і замовила послуги з передбачення майбутнього”, –  йдеться у повідомленні.

Провидиця упродовж двох тижнів вводила заявницю в оману. У результаті жінка перерахувала кількома платежами на банківський рахунок 41 тисячу гривень. Окрім цього, для проведення “ритуалу” потрібно було відправити поштою до іншого міста золоті прикраси, одяг тощо.

Коли жінка все надіслала, шахрайка перестала виходити на зв’язок.

За цим фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Поліцейські проводять заходи з встановлення особи, причетної до вчинення цього злочину.

Поліція Прикарпаття застерігає громадян:

  • не довіряйте невідомим особам, з якими спілкуєтесь в мережі, або ж кого бачите вперше;
  • такі аферисти можуть здаватись доброзичливими і вводити в оману;
  • уникайте спілкування з усілякими ворожками та різного роду екстрасенсами;
  • припиніть вірити у ворожбу, чаклунство, надзвичайні здібності.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено