Івано-Франківськ

Ортодонтія в Оксфорд Медікал

Консультація ортодонта для дорослих та дітей – безкоштовна!

650c4dc7ea556 scaled

Здорова посмішка та правильний прикус – не тільки приємний бонус для зовнішності, а й запорука здоров’я травної системи, профілактика щелепно-лицевих патологій, попередження головного болю! Пропонуємо безкоштовну консультацію кваліфікованого ортодонта в самому центрі Івано-Франківська!

Своєчасна корекція прикусу та розташування зубів несе вагому роль у формуванні дикції, естетичного візуалу вашої усмішки, що в майбутньому може істотно вплинути на ваш професійний розвиток та будування відносин. Завдяки сучасним технікам корекції наші спеціалісти можуть досягти неймовірних результатів за невеликі терміни.

КОЛИ НЕОБХІДНО ЗВЕРНУТИСЯ ДО ОРТОДОНТА?

Згідно із даними наших спостережень, від 50% до 80% дітей дошкільного та шкільного віку потребують консультації в ортодонта, понад 90% дорослих мають вроджені та набуті порушення прикусу.

Ризики зубно-щелепних аномалій виникають при прорізуванні перших зубів у малюка. Тривале годування через пляшечку, звичка гризти нігті, дефіцит кальцію та вітаміну Д, травми зубів, порушення цілісності зубів внаслідок карієсу – ці фактори обумовлюють стани, при яких в майбутньому бажано запланувати консультацію в ортодонта.

Коли необхідна консультація ортодонта? Огляд у лікаря варто запланувати:

  • У віці 2-3 роки, коли у дитини прорізалися усі молочні зубки.
  • Коли починається заміна молочних зубів на постійні (6-8 років)
  • Коли завершується заміна молочних зубів на постійні (до 14 років)
  • Коли починають прорізуватися так звані вісімки або «зуби мудрості».
  • Коли візуально видиме викривлення зубного ряду.
  • Коли під час жування відчуваєте своєрідне клацання або тертя в ділянці щелепного суглобу.
  • Коли нижній ряд зубів виступає перед верхнім.

І звісно ж, ви можете запланувати кілька хвилин для базового огляду, щоб пересвідчитись, що вашому прикусу нічого не загрожує. Консультація ортодонта для дорослих та дітей – безкоштовна!

ЯКІ МЕТОДИ ВИРІВНЮВАННЯ ЗУБІВ ПРОПОНУЄ  ОКСФОРД МЕДІКАЛ?

В ортодонтії медичного центру Оксфорд Медікал доступні послуги:

  • встановлення брекет-системи;
  • корекція зубного ряду металевою пластинкою;
  • лікування елайнерами.

“Ми надаємо повний спектр консультацій та діагностичних послуг. Адже встановлення коригуючих систем потребує чіткої обізнаності від пацієнта та виключення всіх можливих протипоказань. Якщо є потреба у попередньому лікуванні зубів, проведенні гігієнічної чистки, хірургічному видаленні прорізаних зубів, у нас функціонує багатопрофільне стоматологічне відділення. Ми надаємо якісні послуги для дорослих та дітей, перевірені численними позитивними результатами. Цінова політика закладу передбачає максимально доступні ціни за якісні імпортні матеріали та професійну роботу лікаря”, – кажуть в клінці.

Консультація лікаря ортодонта в медичному центрі Оксфорд Медікал в Івано-Франківську – безкоштовна!

Чекаємо вас за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського 41.

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено