Івано-Франківськ

На Прикарпатті відкрили ще один Клас безпеки (ФОТО)

3 жовтня в Матеївецькій громаді, на базі Трацького ліцею, запрацював новостворений Клас безпеки.

386166674 631509345805099 2160068345558806408 n scaled

Безпековий простір облаштували з метою навчання школярів правил пожежної, мінної безпеки та цивільного захисту, ознайомлення з алгоритмом дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій, формування в учнів навичок надання домедичної допомоги.

Про це інформує Головне управління ДСНС в Івано-Франківській області, пише ПІК.

У даному ліцеї навчається 250 дітей, які зможуть вивчити всі правила безпеки в одному приміщенні.   Відповідно до вимог клас розділений на декілька спеціальних зон (пожежна та мінна безпека, цивільний захист, правила дорожнього руху, домедична допомога) та обладнаний необхідним інвентарем, наочними матеріалами, одягом рятувальників та спорядженням.

“Перший урок у новоствореному класі пройшов активно і пізнавально, який провели рятувальники з поліцейськими .Також рятувальники передали для класу корисну продукцію від компанії UNICEF Ukraine, щоб уроки в класі безпеки стали ще цікавішими”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, нещодавно на Івано-Франківщині відкрили “клас-укриття”.   А 20 20 вересня у Долинському ліцеї №7 відбулося відкриття “Класу безпеки” за участі команди дружин юних рятувальників-пожежників.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено