Івано-Франківськ

Навчити і працевлаштувати студентів: «Прикарпаттяобленерго» та ІФНТУНГ підписали договір про співпрацю

«Прикарпаттяобленерго» пропонуватиме працевлаштування одразу після закінчення університету.

8e347f6a 570d 4983 8880 4b46de4168ed scaled

Сьогодні, 4 жовтня, АТ «Прикарпаттяобленерго» та Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу підписали договір про співпрацю. Стосується він покращення освітнього процесу. Йдеться про спеціальність «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», пише ПІК.

Відтепер молодь зможе отримати той досвід, який знадобиться на роботі за фахом. А «Прикарпаттяобленерго» пропонуватиме працевлаштування одразу після закінчення університету.

“Фахівці підприємства будуть проводити факультативні лекційні заняття. На них студенти зможуть освоїти загальну інформацію про електроенергетику, математичне моделювання, компʼютерні технології в електроенергетиці, дізнатися більше про електричні системи і мережі, а також відвідати ряд інших дисциплін. Окрім теоретичної інформації, викладачі з числа технічних працівників обленерго ділитимуться практичними навичками. Для цього плануються екскурсії по підприємству та надання можливостей для виробничої практики”, – йдеться у повідомленні.

Відтак, студенти-випускники з наявними теоретичними знаннями, підкріпленими практикою, зможуть влаштуватися на роботу в «Прикарпаттяобленерго».

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено