Івано-Франківськ

592 доба війни: ворог накрив артилерією 110 населених пунктів України

Протягом минулої доби, 7 жотвня відбулося 68 бойових зіткнень.

592 доба війни: ворог накрив артилерією 110 населених пунктів України

Розпочалася 592 доба війни в Україні: під артилерійським вогнем опинилися понад 110 населених пунктів Чернігівської, Сумської, Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької та Херсонської областей. Про це вранці, 8 жотвня повідомляє Генштаб ЗСУ, пише ПІК.

Головне зі зведення:

  • На Лиманському напрямку сили оборони відбили 6 атак ворога в районі Макіївки Луганської області.
  • На Бахмутському напрямку противник безуспішно намагався відновити втрачене положення в районі Андріївки Донецької області.
  • В зоні відповідальності ОСУВ “Таврія” на Авдіївському та Мар’їнському напрямках ворог здійснив понад 20 невдалих атак в районах Авдіїївки, Первомайського, Мар’їнки, Красногорівки та Новомихайлівки Донецької області.
  • На Шахтарському напрямку українські воїни відбили близько 10 атак ворога в районах населених пунктів Водяне та Золота Нива Донецької області.
  • Протягом минулої доби авіація ЗСУ завдала 8 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та 5 – по зенітно-ракетним комплексах противника.
  • Також наші захисники знищили 4 БпЛА оперативно тактичного рівня. Підрозділи ракетних військ уразили артилерійський засіб, район зосередження особового складу та станцію РЕБ противника.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено