Івано-Франківськ

Вибух нафтопроводу на Надвірнянщині: правоохоронці завершили огляд місця події (ФОТО)

Поліцейські ретельно фіксували місця події упродовж шести днів: збирали, оцінювали та перевіряли слідову інформацію та речові докази.

387761824 314836944523875 7470479340828050965 n scaled

Правоохоронці завершили проведення огляду місця події та призначили криміналістичні експертизи.

Про це інформує пресслужба поліції Івано-Франківської області, пише ПІК.

“Фрагмент металевого, пошкодженого трубопроводу вилучено та направлено на подальше дослідження. Поліцейські встановлюють причину його руйнації. Наразі правоохоронці з’ясовують також обставини займання нафтопродуктів у водоймі. Для цього з місця події вилучено зразки продуктів горіння”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 30 вересня до правоохоронців надійшло повідомлення про пожежу нафтопродуктів уздовж притоки річки Стримба. Було госпіталізовано 5-х людей.

Невдовзі слідчі Надвірнянського районного відділу поліції розпочали досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення. Слідство триває.

Документування проводили керівництво та слідчі Слідчого Управління ГУНП в Івано-Франківській області, слідчо-оперативна група Надвірнянського райвідділу поліції, криміналісти Слідчого управління та спеціалісти Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Залучена також лабораторія управління ДСНС в Івано-Франківській області.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено