Івано-Франківськ

Мера Тернополя підозрюють у незаконному збагаченні: відкрили кримінальне провадження

Наразі нікому не повідомили про підозру. Досудове розслідування триває.

Родичка придбала нерухомість у США: проти мера Тернополя відкрили кримінальне провадження

Проти мера Тернополя розпочали кримінальне провадження щодо придбання нерухомості у США близькою родичкою Сергія Надала. Про це повідомила прессекретарка САП Ольга Постолюк у коментарі “Суспільному”, пише ПІК. 

“Прокурори Спеціалізованої антикорупційної прокуратури відкрили кримінальне провадження стосовно міського голови Тернополя Сергія Надала. У справі мовиться про придбання нерухомості у США близькою родичкою Надала”, – йдеться у повідомленні. 

Це кримінальне провадження було розпочато за зверненням заявника. Нині відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею про незаконне збагачення. 

До слова, у квітні 2023 року Національне агентство з питань запобігання корупції склало адміністративний протокол з конфлікту інтересів відносно Тернопільського міського голови Сергія Надала.

Де зазначили, що з 2021 та протягом 2022 року мер Тернополя преміював себе в максимальному розмірі та надавав допомогу на оздоровлення, матеріальну допомогу для розв’язання соціально-побутових питань також у максимальних гранично допустимих обсягах.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено