Івано-Франківськ

Прикарпатські електромережі готові до зими на 90%

Роботи з підготовки до зимового періоду мають завершитися до 1 листопада.

34 main v1665730018

Прикарпатські енергетики майже повністю завершили підготовку до зимового сезону. Наразі тривають планові ремонтні роботи, та розпочинається другий етап чистки трас повітряних ліній, інформує обленерго, пише ПІК. 

Як запевняють в обленерго, фахівці укомплектували аварійний запас матеріалів і обладнання у разі виникнення непередбачуваних ситуацій, а також сформували бригади, що будуть готові до виконання всіх необхідних робіт.

Окрім того, укріпили підстанції для того, щоб захистити енергооб’єкти від можливих російських атак на критичну інфраструктуру.

“Також розроблений і ухвалений порядок дій обленерго при втраті основного джерела живлення і у випадку блекауту”, – йдеться у повідомленні.

Нагадуємо, що з 1 жовтня на Прикарпатті діють оновлені графіки погодинних вимкнень. Наразі вони не застосовуються, але рекомендуємо дізнатися свою чергу вимкнень, якщо ворог знову розпочне масові атаки.

Зробити це можна:

  1. На сайті компанії за посиланням: https://oe.if.ua/uk/sections/5e9f1c5fdb9c42704449b999…. Або на головній сторінці – «Графіки вимкнень» – «Графіки погодинних вимкнень».
  2. У чат-боті Viber за посиланням https://chats.viber.com/oeifuabot (головне меню – «Відсутнє світло» – «Черга вимкнень»).

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено