Івано-Франківськ

У Львові іноземець збив жінку, а через три години сам загинув у ДТП (ФОТО)

Аварії сталися на одному й тому ж місці.

У Львові іноземець збив жінку, а через три години сам загинув у ДТП (ФОТО)

У Львові авто збило жінку, яка переходила дорогу у невстановленому місці. А вже через три години на тому ж місці на водія наїхало інше авто – чоловік загинув. Про це повідомляє поліція області, пише ПІК.

“17 жовтня, близько 21 години на вулиці Шевченка у Львові, 50-річний іноземець, водій автомобіля “Нісан” збив 58-річну жінку, яка переходила дорогу у невстановленому місці. Близько 23.45 під час оформлення правоохоронцями ДТП, на тому ж місці на водія, який спричинив першу аварію, наїхав водій “Хонди”, – йдеться у повідомленні.

22-річний львів’янин збив конуси і дорожній знак “Оформлення ДТП”, а також травмував водія евакуатора. Наприкінці автівка врізалася в службове авто правоохоронців.

Внаслідок аварії водій евакуатора отримав тілесні ушкодження, його госпіталізували до лікарні, а водій «Нісана», 50-річний іноземець, від отриманих травм помер на місці події.

Потерпілу жінку госпіталізували у важкому стані до медзакладу. Медики проїжджали повз, коли побачили львів’янку, яка лежить на дорозі. Вона  перебуває у стані мозкової коми.

У Львові іноземець збив жінку, а через три години сам загинув у ДТП (ФОТО)

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено