Івано-Франківськ

Секрети чоловічої сили: як покращити ерекцію та підвищити потенцію

Сексуальне здоров’я та задоволення грають важливу роль у загальному благополуччі кожної особи.

60dWCQa4R scaled

Швидкий темп життя, неправильне харчування, ожиріння – ось лише кілька причин, що призводять до проблем із потенцією. Для чоловіків стабільна та тривала ерекція є важливим аспектом, а еректильна дисфункція часом призводить не лише до фізичних, а й психологічних порушень.

Над питанням, яким чином надовго вберегти статеву силу, вчені б’ються не одне десятиліття. Та якщо виникають проблеми із ерекцією, не варто панікувати – підвищити потенцію можна за допомогою перевірених способів. Існує чимало народних методів та порад щодо способу життя, які дозволять побороти еректильну дисфункцію і повернути впевненість у собі.

Дослідження демонструють, що еректильну дисфункцію періодично відчувають понад 75% чоловіків. Це пов’язане із станом здоров’я, ритмом життя, депресією чи втомою. Проявлятися вона може по-різному – від повної відсутності ерекції до часткової імпотенції, тобто недостатнього збудження статевого органу.

lechenie erektilnoy disfunktsii v zaporozhe 1 scaled

Щоб швидко підняти рівень потенції та усунути дисфункцію необхідно прибрати стресовий для організму фактор. Наприклад, ви постійно недосипаєте – виділіть кілька днів для повноцінного відпочинку; є постійні проблеми зі здоров’ям – пройдіть повне обстеження; працюєте із хімічними речовинами – переведіться на менш шкідливу роботу.

Окрім того, радять активізувати комплекс методів, що покращать загальний стан організму: їсти вітаміни, насичені жирні кислоти, біостимулятори. Підлікуйте задавнені хвороби та займіться спортом – підвищення тестостерону дозволить виправити проблему ерктильної дисфункції.

6bLaslDOO7izszJoups3yiNE3zlDXlsVV9wStJ9z scaled

Медичні препарати для вирішення проблеми імпотенції потрібно приймати за рекомендацією лікаря. По-перше, він зможе оцінити проблему та підібрати максимально підходящі ліки,  по-друге – визначить дозування.

Таблетки для лікування еректильної дисфункції почали застосувати ще наприкінці 20 століття. Медикаменти різняться за інтенсивністю та терміном дії. Найбільшим їх плюсом є швидкий ефект – за короткий період стається ерекція. Мінус – ліки мають побічні дії, за наявності деяких хвороб категорично не можна їх приймати, в такому випадку краще звернутися до капсул. Саме тому важливо проконсультуватися із лікарем.

Віагра є торговою назвою для силденафілу – активної речовини, що входить до класу лікарських засобів, відомих як інгібітори фосфодіестерази типу 5 (ІФД-5). Цей препарат додатково розширює кровоносні судини в статевому органі чоловіка, сприяючи покращенню кровообігу та забезпечуючи стійку ерекцію при сексуальному збудженні. Віагра постійно тренується за 30-60 хвилин до очікуваної сексуальної активності.

Вибір препарату для потенції – важливий індивідуальний процес, який потребує консультації з лікарем та важливого вивчення ваших потреб та можливостей. Віагра – лише один із варіантів, а інші ефективні препарати, які можуть вам підійти краще. Здоров’я завжди має бути на першому місці, тому не залишайтеся в біді та шукайте професійну медичну допомогу, якщо виникли питання чи проблеми з потенцією.

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено