Івано-Франківськ

Благородна ціль чи політичний хід: Федосенко з “ОПЗЖ” закликає франківців мітингувати (ВІДЕО)

Ексрегіонал відомий своєю "боротьбою" з незаконними забудовами в місті, "відстоюванням" інтересі медиків та військових. 

2 3 e1695632775690

Григорій Федосенко, колишній представник партії “ОПЗЖ” запрошує франківців на акцію “Гроші на ЗСУ” під стіни міської ради, 4 листопада, яка вже проходила в деяких українських містах, пише ПІК.

“Навіть упускаючи той факт, що Григорій Федосенко завжди був мутним ждуном, він все ж вступив до ТрО, коли почалась війна, але воювати чоловік так і не поїхав. Зараз такі ждуни як Григорій починають нову колотнечу і бунт, що допоможе тільки ворогу. І якщо, спершу може здатися, що у цього заходу благородна ціль, на жаль, ні. Як і вступ до лав ТрО, так і цей захід – політичний хід”, – впевнений військовослужбовець ЗСУ Назарій Кішак.

За словами командира кулеметників, Івано-Франківська міська рада чи не єдина, що допомагає війську постійно. Щотижня на передову відправляється допомога, а міський голова Руслан Марцінків, за можливості, самостійно її привозить. Крім того, міська рада організувала ряд програм матеріальної допомоги військовим, пораненим бійцям, сімʼям полеглих воїнів.

Сам ж активіст Федосенко зазначив у своєму відеозверненні, що потрібно ще раз нагадати владі, що під час війни потреби війська повинні бути в пріоритеті.

Що відомо про Григорія Федосенка:

30-річний чоловік родом з Житомирщини. Навчався у Івано-Франківському медичному університеті. Чи працював Григорій за фахом наразі не відомо. Але своїми політичними уподобаннями він відзначився, адже балотувався  до Івано-Франківської міської ради від проросійської політичної партії «Опозиційний блок».

Після провалу на парламентських та місцевих виборах активність «Опоблоку» значно зменшилася, а самі партійці почали пристосовуватися до потреб суспільства. Не став виключенням й Федосенко.

У «Фейсбуці» він критично оцінює роботу чиновників в питаннях подолання пандемії і які стосуються медицини, захисту бізнесу та соціальних гарантій. Нерідко згадує про патріотизм, допомогу й покращення армії, мир, злагоду та збереження цілісності держави. 

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено