Івано-Франківськ

Протягом доби відбулось 53 бойових зіткнень – Генштаб

Триває шістсот вісімнадцята доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави.

398156882 682882404024841 3905256000300820930 n scaled

Оперативна обстановка на сході та півдні України залишається складною. Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку, наступальні (штурмові) дії на Бахмутському напрямку, повідомляє Генштаб ЗСУ ввечері третього листопада, пише ПІК. 

Ситуація на напрямках:

На Куп’янському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії біля Синьківки, Іванівки Харківської області та Стельмахівки Луганської області, де наші воїни відбили 7 атак.

На Лиманському напрямку ворог наступальних (штурмових) дій не вів.

На Бахмутському напрямку ворог 8 разів безуспішно намагався відновити втрачене положення в районі Кліщіївки Донецької області. Також вів безуспішні штурмові дії біля Богданівки та Хромового Донецької області.

На Авдіївському напрямку ворог, за підтримки авіації, вів безуспішні штурмові дії в районах населених пунктів Степове, Тоненьке, Авдіївка, Сєверне, Первомайське Донецької області. Загалом тут Сили оборони відбили 17 атак.

На Мар’їнському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії в районах Мар’їнки та Новомихайлівки Донецької області, де Силами оборони відбито 14 атак.

На Запорізькому напрямку окупанти безуспішно намагалися відновити втрачене положення в районі Роботиного Запорізької області.

Успіхи ЗСУ:

  • Протягом доби авіація Сил оборони завдала 9 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та 2 – по зенітно-ракетних комплексах противника.
  • Підрозділи ракетних військ уразили 7 районів зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, станцію РЕБ, радіолокаційну станцію, 2 склади боєприпасів та 10 артилерійських засобів противника.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено