Івано-Франківськ

На Франківщині створять моніторингову групу, яка буде контролювати на що громади спрямовують кошти

Також очільниця області зазначила, що на Прикарпатті активно створюють 30 вогневих точок.

IMG 20231103 151058 scaled

В Івано-Франківській області створюють моніторингову групу, яка буде контролювати на що громади спрямовують кошти, про це заявила голова Івано-Франківської ОДА, пише ПІК.

“Громади продовжують скеровувати фінансові ресурси на менш вагомі потреби, ніж допомога військовим, посилення захисту тощо. З огляду на це від звернень – переходимо до справ. При Івано-Франківській ОВА починає працювати робоча група «Прозорість і підзвітність». Її завдання – проведення моніторингу державних закупівель. Переконана, що завдяки спільній роботі всіх служб, які входять до складу групи, та активній позиції громадськості використання бюджетних коштів на Прикарпатті буде ефективним та прозорим”, – повідомила Світлана Онищук.

Також очільниця області зазначила, що на Прикарпатті активно створюють 30 вогневих точок.

Створюється в області 30 “вогневих точок” – це можна сказати, наша система ППО, яка максимально буде захищати всі критичні об’єкти. Ми всі дуже добре розуміємо, що з наближенням холодів ворог буде все більше атакувати наші військові об’єкти, нашу критичну інфраструктуру. Тому ми максимально робимо фізичний захист нашої критичної інфраструктури на Прикарпатті”, – коментує Онищук.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено