Івано-Франківськ

З’явилися супутникові знімки ураженого заводу й корабля у Керчі (ФОТО)

Верхня частина корабля «Аскольда» помітно пошкоджена, утім наразі він залишається на плаву.

З'явилися супутникові знімки ураженого заводу й корабля у Керчі (ФОТО)

У мережі оприлюднили супутникові знімки, на яких можна побачити, який вигляд зараз мають завод і корабель у Керчі в тимчасово окупованому Криму, по яких учора вдарили Збройні сили України. Про це пише ПІК з посиланням на Главком.

“4 листопада в Керчі на момент вибухів перебував тільки один корабель, здатний нести ракети класу «Калібр», а саме «Аскольд». Я думаю, що цей корабель, як ми бачимо, стояв уже біля причалу і його доводили до ладу, тому що вже в грудні його мають здати», – розповів журналістам капітан 1-го рангу Військово-морських сил ЗСУ в запасі Андрій Риженко.

photo 2023 11 05 13 06 43 2 scaled photo 2023 11 05 13 06 44 scaled

Нагадаємо, що вчора управління стратегічних комунікацій Апарату Головнокомандувача ЗСУ повідомило про ураження об’єктів морської та портової інфраструктури суднобудівного заводу «Залив» у Керчі. Було уражено ракетний корабель «Аскольд».

Цей носій крилатих ракет «Калібр» є одним із найновіших і найсучасніших кораблів Чорноморського флоту РФ, який був спущений на воду лише у 2021 році, і досі навіть не встиг взяти участь у бойових діях.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено