Івано-Франківськ

Двоє прикарпатців організували незаконне виробництво цигарок на 1,5 мільйона гривень (ФОТО)

Замовлення приймали через соцмережі та відправляли по всій Україні.

399157600 649368320718143 9127459664801316880 n

Двоє уродженців Коломийського району організували виготовлення та незаконний продаж сигарет у чотирьох областях України. Допомагали їм п’ятеро людей з Тернопільської та Чернівецької областей.

Про це інформує пресслужба поліції Тернопільської області, пише ПІК.

“Один з братів розробив бізнес-план, керував підлеглими та грошовими надходженнями. Інший – займався питаннями зберігання, фасування готової продукції, доставлянням її до замовників та продажем підакцизних товарів. У ході досудового розслідування стало відомо, що реалізовували незаконну продукцію вони на території всієї України, а замовлення приймали через соціальні мережі”, – йдеться у повідомленні.

Зібравши достатньо доказів, правоохоронці провели одночасно 21 обшук на території чотирьох областей. Саме там у “бізнесменів” були склади та цехи з виготовлення сигарет.

Три тонни висушеного та подрібненого тютюну, обладнання для його сушки, станки для виготовлення цигарок, 95 000 цигаркових гільз та 5000 готових сигарет – усе це виявили під час обшуків.

Загальна вартість продукції та обладнання становить понад 1 500 000 гривень. 1,5 мільйона гривень

До слова, правоохоронці почали розслідувати злочинну діяльність “бізнесменів” ще у травні. Наразі вирішується питання про оголошення підозри усім учасникам злочинної групи за збір та виготовлення тютюнової продукції.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено