Івано-Франківськ

“Не на часі”: Зеленський прокоментував можливість проведення виборів в Україні

Державі "потрібно більше зосередженості на обороні".
d922cf0195c50bf163dd38d5439ffee8 scaled
Президент України Володимир Зеленський заявив, що наразі не час проводити вибори в Україні,
Про це йдеться у вечірньому зверненні президента 6 листопада, передає ПІК.

“Я вважаю, що зараз вибори “не на часі”. І якщо потрібно поставити крапку у тій чи іншій політичній суперечці і далі працювати лише у єдності, то у державі є структури, які здатні ставити крапки і давати суспільству всі необхідні відповіді, щоб не залишилося простору для конфліктів та чужої гри проти України”, – сказав Зеленський.

Зеленський  також додав, що державі потрібно значно більше зосередженості на обороні – всім у державі, і особливо на регіональному рівні, у тилових містах, які мають відповідні ресурси допомогти та підтримати.

“Всі ми розуміємо, що зараз, у воєнний час, коли є безліч викликів, абсолютно безвідповідально – якось так… легковажно та граючись вкидати в суспільство тематику виборів. Я очікую від усіх відповідних структур та органів влади конкретних відповідей щодо завдань, які обʼєктивно є перед нашою державою зараз. Це стосується і цивільних органів влади, і військового елементу держави, і урядовців із Верховною Радою України, і Служби безпеки України та інших правоохоронних органів“, – сказав Зеленський.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено