Івано-Франківськ

Окупанти здійснили 15 атак в районах Мар’їнки та Новомихайлівки: чи мали вони успіх

Триває шістсот двадцять третя доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави.
400737835 685337260446022 9018085277247329370 n scaled

Джерело – Генштаб

За добу, що минає, восьмого листопада, на фронті відбулося 57 бойових зіткнень. Окупанти завдали два ракетних та 30 авіаційних ударів, здійснили 59 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах.

Про це йдеться у зведенні Генштабу, пише ПІК.

На Мар’їнському напрямку ворог, за підтримки авіації, здійснив 15 безуспішних атак в районах Мар’їнки та Новомихайлівки Донецької області. Завдав авіаційних ударів біля Олександрополя та Новомихайлівки Донецької області. Під артилерійським та мінометним вогнем окупантів опинилось близько 10 населених пунктів Донецької області, зокрема, Красногорівка, Георгіївка, Мар’їнка, Побєда, Новомихайлівка”, – йдеться у повідомленні.

Головне із зведення: 

  • На Куп’янському напрямку окупанти вели безуспішні штурмові дії в районі Синьківки Харківської області, де Сили оборони відбили шсть атак.
  • На Лиманському напрямку ворог вів намагався вести штурмові дії в районі  Новоєгорівки Луганської області. Успіху не мав.
  • На Бахмутському напрямку захисники відбили 22 атаки противника в районах Богданівки, Хромового, Іванівського, Кліщіївки та Андріївки Донецької області.
  • На Авдіївському напрямку ворог, за підтримки авіації, вів безуспішні штурмові дії в районах населених пунктів Керамік, Степове, Авдіївка, Первомайське Донецької області, де Сили оборони відбили 11 атак.
  • На Шахтарському напрямку ворог, за підтримки авіації, вів безуспішні штурмові дії неподалік Старомайорського та південніше Пречистівки Донецької області.
  • На Запорізькому напрямку ворог наступальних (штурмових) дій не вів.
  • На Херсонському напрямку ворожих артилерійських обстрілів зазнали Херсон, Новоберислав Херсонської області та Солончаки Миколаївської області.
  • Водночас, Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку, наступальні (штурмові) дії на Бахмутському напрямку
  • Протягом доби авіація Сил оборони завдала шість ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та 3 – по зенітно-ракетних комплексах противника.
  • Підрозділи ракетних військ уразили вісім артилерійських засобів, два склади боєприпасів, чотири райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, три засоби протиповітряної оборони, радіолокаційну станцію, три станції радіоелектронної боротьби та ще одну важливу ціль противника.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено