Івано-Франківськ

Смушак розповів про ремонт дороги на вулиці Береговій в Івано-Франківську

Наразі почали формувати кільце на вулиці Довгій.

607410b8ef5ba27a scaled

На вулиці Береговій в Івано-Франківську триває капітальний ремонт дороги.

Заступник міського голови Михайло Смушак в ефірі радіо “Західний полюс” розповів, що вже заасфальтували нижній шар дороги та підіймають люки. Паралельно формують кільце на вулиці Довгій.

“Ми заасфальтували половину кільця на сьогодні, для того, щоб запустити по ньому рух транспорту. І будемо перекривати вулицю Довгу і буде об’їзд по такому напівкільці. І вже будемо доробляти все й здавати в експлуатацію дорогу, вже разом з кільцем”, – каже Михайло Смушак.

Він додав, що угоду на капітальний ремонт вулиці уклали лише наприкінці вересня, до того часу там міняли комунальні мережі.

“На Береговій склалася така ситуація, що там спершу там планувалося тільки замінити водопровід, бо він вже був у незадовільному стані. Цей водопровід пролягав на глибині 4-5 метрів, це дуже глибоко, фактично половина вулиці була розкопана. Після його заміни постало питання відновлення дороги до того стану в якому вона була. І таким чином було прийняте рішення, що краще одразу зробити капітальний ремонт дороги”, – додав він.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено