Івано-Франківськ

Єрмак відповів, чи хотів Зеленський замінити Залужного

Андрій Єрмак наголосив, що в українському військово-політичному керівництві є та зберігається єдність.

Єрмак відповів, чи хотів Зеленський замінити Залужного

Мережею ширилися чутки, мовляв, Володимир Зеленський планував змінити Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Чутки про нібито “змінення Залужного” спростував голова Офісу Президента Андрій Єрмак. Про це він сказав у одному із інтерв’ю, пише ПІК.

“Голова ОП заявив, що нині військово-політичне керівництво перебуває у постійному діалозі. Єрмак повідомив, що не було й розмов про те, що Головнокомандувача ЗСУ можуть “замінити”. У мене немає такої інформації. Ми думаємо, як перемогти у цій війні, й робимо все щодня, щоб це сталося”, – заявив він.

Нагадаємо, що нардеп від “Європейської солідарності” Володимир Ар’єв написав у фейсбуці, що його “джерело” нібито повідомило йому про те, що Залужного “збираються звільнити”.

Мовляв, відповідне подання готове і внесене на розгляд керівництва держави. Це підхопили російські пропагандисти й почали поширювати заяви, мовляв, між Зеленським і Залужним – розкол.

Міністр оборони Рустем Умєров відреагував на вкиди й заявив, що повідомлення у мережі про звільнення Залужного – не більше ніж фейк. Він також наголосив, що найголовніше зараз – зосередитися на питанні оборони України.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено