Івано-Франківськ

У Києві військовому-добровольцю з Грузії відмовили в оренді квартири через інвалідність

Воїн-доброволець з Грузії став на захист України з першого дня повномасштабної війни, під час одного з боїв втратив обидві ноги.

У Києві військовому-добровольцю з Грузії відмовили в оренді квартири через інвалідність

Орендодавець у Києві відмовив подружжю, дізнавшись, що чоловік перебуває в інвалідному візку внаслідок поранення. Про це пише ПІК з посиланням на Букви.

“Я не хочу, щоб в квартирі жив інвалід – таку відповідь почула дружина військового від столичного орендодавця. Водночас сімʼя лише прагнула орендувати житло після реабілітації військового”, – йдеться у повідомленні.

Чоловік тривалий час перебував у реабілітаційному центрі, після чого подружжя вирішило орендувати житло. Одначе, зустрівшись із власником квартири, сім’я воїна-добровольця зіштовхнулася з проявом зневаги та порушенням закону.

Згодом Катерина повідомила, що їм знову відмовили в оренді. Після чого чоловік закликав її не розповідати орендодавцям, що він – на візку. Жінка нагадала, що її чоловік отримав поранення, боронячи Україну з першого дня російського вторгнення та   звернулася за допомогою у розголосі ситуації.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено