Івано-Франківськ

Ворог штурмував на шести напрямках, все без успіху – Генштаб

Триває шістсот тридцята доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави.

 

395740566 678075144505567 8967217897847508095 n scaled

Оперативна обстановка на сході та півдні України залишається складною. Протягом доби відбулось 58 бойових зіткнень, йдеться у зведенні Генштабу ЗСУ ввечері 15 листопада, пише ПІК.

Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку, наступальні (штурмові) дії на Бахмутському напрямку, завдають окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії фронту.

Основне зі зведення:

  • На Лиманському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії біля Надії Луганської області.
  • На Бахмутському напрямку ворог, за підтримки авіації, вів штурмові дії в районах Кліщіївки та Андріївки Донецької області.
  • На Авдіївському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії східніше Новокалинового, Авдіївки та Первомайського Донецької області, де Силами оборони відбито 17 атак.
  • На Мар’їнському напрямку ворог, за підтримки авіації, вів безуспішні штурмові дії в районах Мар’їнки та Новомихайлівки Донецької області. Тут наші воїни відбили 19 атак.
  • На Шахтарському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії в районах Пречистівки та Старомайорського Донецької області.
  • На Запорізькому напрямку противник вів безуспішні штурмові дії поблизу Новодарівки Запорізької області.
  • Протягом доби авіація Сил оборони завдала 10 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та 3 – по зенітно-ракетних комплексах противника.
  • Підрозділи ракетних військ уразили 2 райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, 13 артилерійських засобів, склад боєприпасів та засіб протиповітряної оборони противника.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено