Івано-Франківськ

День сержанта ЗСУ: привітання від військових та президента

У наших Збройних Силах зараз служать понад 150 тисяч сержантів і старшин.

День сержанта ЗСУ: привітання від військових та президента

18 листопада в Україні відзначають День сержантів і старшин Збройних Сил України. Привітали з професійним святом військових президент Володимир Зеленський та командувачі ЗСУ, пише ПІК.

“Сьогодні – особливий день. День наших воїнів, від яких безпосередньо залежать сила й успішність усієї нашої армії. Це – день сержантів і старшин Збройних Сил України. Дякую кожному сержанту, кожному старшині, які піклуються про солдатів і про Україну, які здобувають необхідні результати для своїх підрозділів і для всієї держави”, – сказав президент.

Сьогодні сержантський корпус є важливою складовою Збройних Сил України. Сержант – це опора для командира та зразок у виконанні поставлених завдань для особового складу, зазначив командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський:

“Завдяки Вашій відданості військовій справі, професіоналізму, ви відіграєте одну з ключових ролей у навчанні українських воїнів, їх підготовці до виконання завдань та управлінні ними в бою. Схиляємо голови перед світлою пам’яттю військовослужбовців сержантського та старшинського складу, які віддали своє життя під час боротьби з російським агресором. Вони навічно залишаться в нашій пам’яті”.
Подякував усім сержантам і старшинам за лідерство та вмотивованість Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний та додав фото з сержантами:

“Дорогі брати по зброї! Панове сержанти і старшини! Ви – лідери, на яких тримаються Збройні Сили України. Ви ті люди, завдяки яким армія живе та приносить результат. Гордий бути з вами пліч-о-пліч у строю. Вітаю з вашим днем! Разом – до перемоги!”.

402652823 659272433034912 8292917960507262473 n scaled
Коли в країні гаряча війна – роль сержанта в українському війську важко переоцінити зазначив командувач Повітряних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Микола Олещук:
“Щодня і щоночі, під керівництвом досвідчених командирів-сержантів, на бойові позиції висуваються підрозділи мобільних вогневих груп! І саме цієї ночі, 18 листопада, мобільні вогневі групи Сил оборони знищили майже два десятки ворожих ударних БпЛА! Знаю і розумію, як нелегко дається цей результат! Я щиро дякую вам за роботу!”.
Ви є дуже вагомою ланкою в системі управління Збройних Сил України. Ви – перші помічники командирів. Ви – люди, що готують і ведуть за собою воїнів уперед до нашої Перемоги, зазначив у своєму привітанні командувач Об’єднаних Сил Збройних Сил України, генерал-лейтенант Сергій Наєв:
“Я дякую вам за мужність. Я дякую вам за турботу про підпорядкований особовий склад. Нехай Бог береже й дарує сили кожному з вас – бити ворогів і рухатися вперед! Слава Україні! Разом переможемо!”.
Читайте також у ПІК:
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено