Івано-Франківськ

Не забуваємо й про речі нашої “господарки”: мер Надвірної про те, як мають витрачати кошти в час війни 

За словами Зіновія Андрійовича, основний пріоритет зараз - це підтримка та допомога ЗСУ.

Не забуваємо й про речі нашої "господарки": мер Надвірної про те, як мають витрачати кошти в час війни 

Мер Надвірної Зіновій Андрійович під час вечірнього відеозвернення, 17 листопада зазначив, що допомога військовим зараз надважлива, але не варто забувати й про мінімальні потреби громади, пише ПІК.

“Якомога більше потрібно сьогодні допомагати. Основний пріоритет – це допомога Збройним Силам, але ми також не можемо допустити, щоб на території нашої громади, щоб все руйнувалося, щоб були вибоїни в центральній частині міста. Ми маємо підтримувати, хоча б на мінімальному рівні речі нашої “господарки”, – сказав він.

Очільник міста зауважив, що кожен надвірнянець розуміє, що першочергово кошти мають йти на ЗСУ, але люди також питають про інші речі, які потрібно зробити: освітлення, тепло, ремонт будинків тощо

“Надвірнянська міська рада в цьому році “згорнула” більше 80% робіт з брукування, асфальтування, які планували зробити, на відміну від інших громад області, і відсоток допомоги військовим там в десятки разів менший, аніж у нашій громаді. Тому найважливіше – це 100 відсоткове задоволення всіх потреб воїнів, а далі всі інші речі, які теж не менш важливі”, – додав Андрійович.

Читайте також у ПІК:

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено