Івано-Франківськ

Тривоги через зліт літаків МіГ: Ігнат розповів про пошук “непростого” рішення

Керівництво та провідні спеціалісти шукають шлях.
402295795 747977077373573 8780878201711744008 n scaled
Оптимальне рішення щодо тривалих повітряних тривог через злети ворожих МіГ-31 шукають у профільних відомствах, залучаючи керівництво та фахівців, адже воно непросте.

Про це речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат сказав на брифінгу в Медіацентрі Україна, пише ПІК із посиланням на Укрінформ.

«Ведеться робота у профільних міністерствах та відомствах. Керівництво та провідні спеціалісти шукають шлях. Повірте, рішення непросте. Це питання відповідальності, питання безпеки, питання людського життя». – сказав Ігнат.

За його словами, тривалі перельоти ворожих МіГ-31 можуть на декілька годин заблокувати життєдіяльність держави та економіки. Це заважає навчальному процесу, адже школи змушені увесь цей час перебувати в укриттях.

«Потрібне рішення, яке б задовольнило, але люди хочуть розуміти, як це все буде відбуватися. Це турбує суспільство. Яким буде це рішення – треба дочекатися. Повітряні сили будуть і надалі надати інформацію про небезпеку, а також будемо інформувати у публічному просторі», – запевнив речник.

Нагадаємо, днями Президент України дав доручення, яке може безпосередньо вплинути на подальше проведення футзальних матчів в Україні.

Володимир Зеленський доручив Генштабу, Міністерству оборони та Кабміну створити рішення, щоб вильоти МіГ-31К, не паралізували країну на години.
Читайте також у ПІК: 
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено