Івано-Франківськ

ЗСУ просуваються на лівобережжі Херсонщини: де зараз тривають бої

Сили оборони надалі утримують зайняті позиції на лівобережжі Дніпра, ведуть контрбатарейну боротьбу та наносять вогневе ураження по тилах противника.

2974719

Фахівці Інституту вивчення війни (ISW) повідомляють про подальше просування Сил оборони на лівому березі Дніпра, і що біля Кринок тривають бої.

Згідно з проаналізованими даними інституту, українські сили продовжили операції на східному (лівому) березі Дніпра Херсонської області 20 листопада і, за повідомленнями, просунулися вперед.

Російські військові блогери стверджують, що українські сили розширили зону свого контролю в західній частині Кринок (30 км на північний схід від Херсона і 2 км від річки Дніпро), і що поблизу населеного пункту тривають бої.

day 633 Left Bank Front 1536x1361 1 scaled

Геолокаційні кадри, опубліковані 20 листопада, показують, що російські війська продовжують завдавати ударів термобаричними боєприпасами з ТОС-1А по українських силах, що діють поблизу Кринок.

Також російські військові блогери кажуть, що українські війська атакували в напрямку Пойми (12 км на схід від Херсона і 4 км від річки Дніпро) і Піщанівки (13 км на схід від Херсона і 3 км від річки Дніпро).

Читайте також у рубриці ПІК – ВІЙНА: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено