Івано-Франківськ

На Надвірнянщині під час гурткового заняття загинув учень 9 класу: що трапилося (ОНОВЛЕНО)

Неповнолітній хлопець загинув під час гурткового заняття.

1689420380 8092d5862153ff562ffe scaled

22 листопада близько 15:30 на лінію «102» надійшло повідомлення про те, що в приміщенні ліцею Пасічнянської громади Надвірнянського району загинув 14-річний школяр.

Про це інформує пресслужба поліції Івано-Франківщини, пише ПІК.

“Учень 9-класу отримав поранення в область грудної клітки з пневматичної гвинтівки під час проведення занять у рамках гурткової роботи. Від отриманої травми підліток помер до приїзду швидкої допомоги”, – встановили слідчі.

Правоохоронці опитали свідків події та педагогів. Наразі на місці події продовжують працювати працівники поліції. Встановлюють всі обставини, вирішується питання щодо надання правової кваліфікації події.

Оновлено

Міський голова Надвірної Зіновій Андрійович повідомив, що подія трапилася в Пнівському ліцеї Пасічнянської територіальної громади.

“Висловлю щирі співчуття близьким та рідним хлопчика. Це надзвичайно непоправна втрата. Хочу зауважити що ця трагедія є вказівкою про те наскільки безпека має бути на першому місці! Дорогі працівники закладів освіти та учні не нехтуйте інструкціями з поводження з зброєю чи іншими небезпечними предметами!” – зазначив Андрійович.

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено