Івано-Франківськ

На Львівщині чоловік втік від військкомів та заховався у сусідньому будинку: як його покарали

На суді чоловік провину визнав і розкаявся.

k5645r5k 1280x720 1 scaled

У Львівській області до іспитового терміну позбавлення волі засудили чоловіка, який втік від військкомів та ховався від мобілізації в сусідньому будинку, пише ПІК з посиланням на ТСН.

За даними суду, в червні ВЛК визнала чоловіка придатним до служби в армії, того ж дня він отримав повістку, проте відмовився їхати на службу.

“На суді чоловік розповів, що 19 червня о 7:30 він приїхав на роботу до Дублян. Його зустріли працівники військкомату і відвезли до Жовкви для проходження військово-лікарської комісії. Там його визнали придатним до служби в армії та вручили повістку. Згодом військкоми відвезли жителя Львівщини додому, звідки чоловік хотів взяти речі. Проте підозрюваний утік від них і заховався у сусідньому будинку”, – йдеться у повідомленні.

На суді свою поведінку чоловік пояснив тим, що не хоче залишати свою дружину та дітей самих. Він провину визнав і розкаявся.

Суд визнав чоловіка винним за ст. 336 Кримінального кодексу України та засудив до 3 років позбавлення волі, замінивши реальний термін на 1 рік іспитового.

Це рішення ще можна оскаржити в апеляційному суді.

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено