Івано-Франківськ

ФУТБОЛ. Ліга чемпіонів: “Шахтар” переміг “Антверпен”

"Гірники" гарантували собі щонайменше потрапляння до плей-офф Ліги Європи.

orig 654546

У вівторок, 28 листопада, український «Шахтар» та бельгійський «Антверпен» зустрілися у п’ятому турі групового етапу Ліги чемпіонів, пише ПІК.

На 13-й хвилині Олександр Зубков подав зі штрафного з лівого флангу, а Микола Матвієнко в падінні головою переправив м’яч у сітку. Надалі чемпіони України були близькі, аби розвинути перевагу, однак “Антверпен” двічі рятувала поперечина.

“Шахтар” переміг бельгійців з рахунком 1:0, набрав 9 очок та гарантував собі щонайменше вихід до плей-офф Ліги Європи. Крім того, команда Маріно Пушича зберігає шанси на продовження боротьби в Лізі чемпіонів.

Ліга чемпіонів. Група Н. 5-й тур. Стадіон: «Фолькспаркштадіон» (Гамбург, Німеччина).

«Шахтар» – «Антверпен» – 1:0

Гол: Матвієнко (12).

Попередження: Гочолеішвілі (83) – Кулібалі (30), Керк (45+1), Муя (90+4).

  • «Шахтар»: Різник, Гочолеішвілі, Бондар, Матвієнко, Азаров, Степаненко, Криськів (Келсі, 89), Судаков, Зубков, Невертон (Бондаренко, 70), Сікан (Ракіцький, 90+6).
  • «Антверпен»: Бюте, Вейндал, Алдервейрелд, Кулібалі, Батай, Юсуф (Іленіхена, 73), Вермерен, Муя, Керк (Еджуке, 46), Баліквіша, Янссен.

Дві кращі команди з групи вийдуть до 1/8 фіналу ЛЧ, клуб, який фінішує третім, продовжить виступи у плей-офф Ліги Європи. 

У завершальному турі групового раунду “Шахтар” зіграє проти “Порту”.

Читайте також у рубриці ПІК – СПОРТ:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено