Івано-Франківськ

Надвірній подарували шкільний автобус із Чехії (ФОТО)

Шкільний автобус придбали для Гвіздського ліцею.
406646386 779401680679030 1926915684566452032 n scaled

30 листопада у Надвірнянську громаду завітала делегація з Чехії. Зокрема Гвіздський ліцей отримав довгоочікуваний подарунок від європейських партнерів, а саме міста-побратима Крнов.Про це повідомив очільник Надвірнянської громади Зіновій Андрійович, пише ПІК.

“До цього часу – нагальною проблемою було придбання транспортного засобу для діток Гвозда і Млинів! До мене зверталися батьки, дітки і освітяни! Більше того раніше батьки замовляли приватний транспорт для підвезення дітей до навчального закладу. Завдання і мрія всіх – здійснилася! Тепер наші дітки зможуть вчасно та безпечно доїжджати до ліцею з віддалених куточків Гвіздського старостинського округу”, – зазначив Зіновій Андрійович.

 

Окрім того, під час візиту делегація завітала в ВСП Надвірнянський фаховий коледж Національного транспортного університету.  Як зазначив очільник громади, в ході зустрічі обговорили можливості подальшої співпраці між коледжем та освітніми навчальними закладами міста Крнов.

“Наші партнери не тільки закупили для нас шкільний автобус. А протягом двох років війни допомагають нам в будівництві реабілітаційного відділення, передавали обладнання для пологового будинку, також допомогають Карітасу в Надвірній. Дякую їм”, – додав Зіновій Андрійович.

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено