Івано-Франківськ

Протиповітряна оборона України знищила російський бомбардувальник Су-24М, – Генштаб

Триває шістсот п’ятдесята доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави.

408139344 699465922366489 163668246728011751 n scaled

Протягом доби відбулось 70 бойових зіткнень. Ворог завдав 4 ракетних та 53 авіаційних ударів, здійснив  59 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах.

Головне із зведення:

  • На Куп’янському напрямку українські захисники відбили 5 атак ворога в районах Синьківки Харківської області та Новоселівського Луганської області. \
  • На Лиманському напрямку, сили оборони відбили 13 атак ворога, який за підтримки авіації, намагався витіснити наші підрозділи із займаних рубежів в районах Білогорівки Луганської області та Тернів, Спірного, Веселого, Роздолівки,  Донецької області.
  • На Бахмутському напрямку, силами оборони відбито 9 атак противника в районах Богданівки, Кліщіївки та Андріївки Донецької області.
  • На Авдіївському напрямку, нашими захисниками відбито 23 атаки ворога в районах східніше Новобахмутівки, Степового, північно-східніше Бердичі,  Авдіївки, Сєверного, Первомайського Донецької області, де ворог, за підтримки авіації, безуспішно намагався прорвати оборону наших військ.
  • На Мар’їнському напрямку, сили оборони продовжують стримувати ворога в районах Мар’їнки, Побєди та Новомихайлівки Донецької області, де противник, за підтримки авіації, здійснив 13 атак на позиції наших захисників.
  • На Шахтарському напрямку нашими захисниками відбито атаку ворога в районі південніше Золотої Ниви Донецької області.  Ворог завдав авіаційного удару в районі Урожайного Донецької області.
  • На Запорізькому напрямку, сили оборони відбили всі атаки противника, в районі західніше Вербове Запорізької області.
  • На Херсонському напрямку противник завдав авіаційних ударів в районах населених пунктів Тягинка та Кринки Херсонської області.
  • Сили оборони надалі утримують позиції на лівобережжі Дніпра Херсонської області. Продовжують завдавати вогневого ураження противнику.
  • Протягом доби авіація сил оборони завдала 15 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, 4 по пунктах управління та  3 по зенітно-ракетних комплексах противника. Також силами та засобами протиповітряної оборони України вдалося знищити російського бомбардувальника Су-24М.
  • Підрозділи ракетних військ уразили шість районів зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, 1 пункту управління, 1 складу боєприпасів, 2 станціям РЕБ та 11 артилерійських засобах противника.

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено