Івано-Франківськ

У Калуші говорили про найбільшу проблему, яка зараз є в селах громади (ФОТО)

Зокрема, у міській раді шукають шляхи вирішення проблеми на дорогах.

У Калуші говорили про найбільшу проблему, яка зараз є в селах громади (ФОТО)

У Калуші відбулася зустріч міського голови з старостами старостинських округів. Найбільшою проблемою у селах залишаються наслідки складних погодних умов. Про це повідомив Андрій Найда у Фейсбук, пише ПІК.

“Тижнева норма снігу, яка випала в перший день зими, спричинила проблеми на дорогах. Сьогодні особисто був у с. Голині. Зазначу, що тут, як і в інших селах, основні шляхи – доступи до закладів освіти, магазинів, ФАПів розчищені чи посипані протиожеледною сумішшю”, – написав він.

Очільник Калуської громади зауважив, шо на жаль, складними залишаються інші шляхи, більш віддалені до центральних доріг. Зрозуміло, що тою кількістю техніки та людським ресурсом КП «Калушавтодор» не можливо охопити і місто, і всі населені пункти:

“Тому будемо шукати шляхи вирішення цієї проблеми. Щодо доріг, які обслуговує ДП «Дороги Прикарпаття», є питання щодо очистки тротуарів. Особливо в с. Вістова. Вважаю, що необхідно негайно подбати про безпеку мешканців! Щодо інших питань, насамперед хочу подякувати старостам та мешканцям сіл за безупинну волонтерську діяльність та єдність у допомозі ЗСУ”.

Найда додав, що такі зустрічі, на яких присутні керівники структурних підрозділів міської ради та старости округів, є ефективними не тільки в налагодженні комунікації, а у вирішенні спільних питань.

408671635 381986057686234 4576937183497535808 n scaled

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено