Івано-Франківськ

На Надвірнянщині пенсіонерка віддала на дрон для ЗСУ понад 18 тисяч гривень (ФОТО)

Жінка збирала ці гроші, відкладаючи з пенсії.

На Надвірнянщині пенсіонерка віддала на дрон для ЗСУ понад 18 тисяч гривень (ФОТО)

На Надвірнянщині, жителька села Пасічна пожертвувала 18 500 гривень на дрон для військових. За кошти 82-річної пані Євгенії Бичук волонтери вже купили безпілотник, який поїде на Авдіївський напрямок. Про це у соцмережі повідомила Наталія Букатюк, пише ПІК.

“Бичук Євдокія Іванівна с. Пасічна, 82-річна пенсіонерка пожертвувала на дрон 18500 грн.  Цією лептою вона показує, як треба прагнути перемогу і допомагати нашим титана. У ці передсвяткові дні кожна гривня важлива для українців. Беремо приклад із п. Євдокії, а помпезні святкування обмінюємо на дрони”, – написала вона.

Жінка каже, що Євдокія Бичук хоче, щоб її приклад надихнув людей купувати безпілотники для української армії, зокрема, й під час Різдва. 

“Ми передамо дрон на Авдіївський напрямок, де їх дуже потребують. Там — зараз важка ситуація. Саме на цьому напрямку воює наш 29-річний захисник, який навіть додому не хоче йти, поки не здобуде перемогу. Ми йому купили два дрони: на гроші пані Євдокії й ще один”, – додала Наталія Букатюк у коментарі “Суспільному”. 

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено