Івано-Франківськ

Зеленський призначив нову представницю у Раді

Нею стала Михайлюк Галина Олегівна.

Президент Володимир Зеленський призначив Галину Михайлюк своєю представницею у Верховній Раді замість звільненого Федора Веніславського, повідомляє ПІК з посиланням на УП.

“Призначити Михайлюк Галину Олегівну представником президента України у Верховній Раді України (за згодою)”, – йдеться у повідомленні.

Довідково: Галина Михайлюк – народний депутат від партії “Слуга народу”, заступник голови комітету ВРУ з питань правоохоронної діяльності, співголова депутатських груп ВРУ з міжпарламентських зв’язків з Японією та Австралією.

Нардеп Ярослаж Железняк у Telegram написав, що Мих-айлюк заслуговує на цю посаду. “Ми з Галиною Михайлюк співголови двох дуже важливих груп дружби: Японії та Австралії. Вона очолювала нашу делегацію і в роботі викладалась на всі 110%. Результат ви бачите по підтримці”, – зазначив він.

За даними руху “Чесно” наприкінці 2022 року Михайлюк проголосувала за містобудівну реформу (#5655), яка впроваджувалася в інтересах забудовників і нівелювала вплив громадян на відбудову України.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено