Івано-Франківськ

Президент України та Прем’єр-міністр нагородили енергетиків (ФОТО)

Присвоїли почесне звання «Заслужений енергетик України» енергетику Ігорю Підхомному з Бурштинської ТЕС.

thumb 211601 820 360 0 0 auto scaled

З нагоди Дня енергетика Прем’єр-міністр Денис Шмигаль спільно з Президентом України Володимиром Зеленським нагородили працівників енергетичної галузі.

Також до нагородження долучилися керівник Офісу Президента Андрій Єрмак та Міністр енергетики Герман Галущенко.

Президент України вручив працівникам енергетичної галузі Державні нагороди України. Прем’єр-міністр також нагородив енергетиків почесними грамотами Кабінету Міністрів України, пише ПІК.

thumb 211602 820 360 0 0 auto 1 scaled

Зокрема, почесне звання «Заслужений енергетик України» присвоїли прикарпатцю Ігорю Підхомному, начальникові зміни департаменту відокремленого підрозділу “Бурштинська теплова електрична станція” акціонерного товариства “ДТЕК Західенерго”.

«Енергетики — незламні, невтомні, сильні люди. Ваша лінія боротьби — друга після фронту. У режимі 24/7, під ударами ракет та дронів, у будь-яку погоду та пору року, за будь-яких умов та обставин ви творите справжні дива. Аби світло й тепло було в кожній домівці, на кожному підприємстві, в кожному місті та кожному селі. Дякую всім енергетикам за вашу стійкість, героїзм та професіоналізм. Здоров’я, успіхів, злагоди вашим родинам», — сказав Денис Шмигаль.

thumb 211609 820 360 0 0 auto scaled

thumb 211600 820 360 0 0 auto scaled

Прем’єр-міністр наголосив, що Уряд підтримуватиме й розбудовуватиме енергетичну галузь. Зокрема, розповів про пріоритети відновлення за принципом «краще, ніж було» та основні напрямки розвитку галузі в майбутньому.

Читайте також:

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено