Івано-Франківськ

Оперативна обстановка на сході та півдні України залишається складною – Генштаб

Триває шістсот сімдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави.

361880121 625717786407970 3954165227774017845 n scaled

Оперативна обстановка на сході та півдні України залишається складною.

Протягом доби відбулось 31 бойове зіткнення, інформує Генштаб ввечері 29 грудня, пише ПІК.

На Куп’янському напрямку українські захисники відбили 7 атак ворога в районі населеного пункту Синьківка Харківської області, де ворог, за підтримки авіації, безуспішно намагався прорвати оборону наших військ.

На Лиманському напрямку ворог наступальних (штурмових) дій не вів.

На Бахмутському напрямку Силами оборони відбито атаку противника в районі Андріївки Донецької області, де противник, намагався відновити втрачене положення.

На Авдіївському напрямку, нашими захисниками відбито 3 атаки ворога в районах Степового, Авдіївки та ще 12 атак в районах Сєверного, Первомайського та Невельського Донецької області, де ворог безуспішно намагався покращити тактичне положення.

На Мар’їнському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах Мар’їнки та Новомихайлівки Донецької області, де противник здійснив 5 безуспішних атак на позиції наших захисників.

На Шахтарському напрямку ворог наступальних (штурмових) дій не вів. ‘

На Запорізькому напрямку Сили оборони відбили атаку противника західніше Вербового Запорізької області.

Ворог не відмовляється від наміру вибити наші підрозділи із плацдармів на лівобережжі Дніпра. Так, протягом доби противник здійснив 9 безуспішних штурмових дій на позиції наших військ, але наші підрозділи й надалі утримують зайняті позиції та завдають противнику значних втрат.

Протягом доби авіація Сил оборони завдала ударів по 10 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та по 3 зенітно-ракетних комплексах противника.

Підрозділи ракетних військ уразили 2 райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, 3 артилерійські засоби, 5 складів боєприпасів та ще 2 інші важливі цілі противника.

Читайте також:

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено