Івано-Франківськ

Під час атаки на Україну повітряний простір Польщі перетнув “невідомий об’єкт”

Президент Польщі Анджей Дуда скликав термінову нараду.

У Києві пролунали кілька вибухів: куди впали уламки ракети

Вранці 29 грудня під час масованої повітряної атаки РФ на Україну в Польщі зафіксували появу “невідомого об’єкта”, що залетів з території України, пише ПІК

Літаючий об’єкт, що рухався з величезною швидкістю, спостерігали жителі гміни Долгобичув у Люблінському воєводстві. Йдеться про околиці Пшеводува – саме в цьому селі рік тому вибухнула ракета, яка прилетіла з-за кордону.

Очевидці повідомляють, що чули сильний шум і свист. Об’єкт рухався на захід.

photo 2023 12 29 13 12 32

За даними радіостанції, в околицях Замостя ведуться пошуки. Там мобілізовані значні сили. Інформації про те, що стався вибух, немає.

Інформацію про інцидент підтвердило Оперативне командування Збройних сил Польщі.

Реакція поляків

Інформацію про інцидент підтвердило Оперативне командування Збройних сил Польщі.

“У ранкові години в повітряний простір Республіки Польща з боку кордону з Україною влетів невідомий повітряний об’єкт, який з моменту перетину кордону і до моменту зникнення сигналу спостерігався радіолокаційними засобами системи протиповітряної оборони країни. Відповідно до чинних процедур, оперативний командувач задіяв наявні в його розпорядженні сили та засоби”.

Президент Польщі Анджей Дуда скликав термінову нараду з військовим керівництвом після порушення повітряного простору з боку України

photo 2023 12 29 13 02 39 scaled

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено