Івано-Франківськ

На Прикарпатті викрили групу осіб, які збували підроблену валюту

Зловмисники купували дорогі мобільні телефони, а розраховувались підробкою.
FB IMG 1704193034996 scaled

На Прикарпатті викрили групу осіб, які купували дорогі мобільні телефони, а розраховувались підробкою. Йдеться про трьох мешканців Буковини. Організатор – 19-річний житель Чернівців, який при зустрічі з потерпілими здійснював безпосередній збут підробленої валюти. Співучасники – 19-річний та 24-річні буковинці.

Про це повідомляє поліція Івано-Франківської області, пише ПІК.

“Мешканець Івано-Франківська повідомив поліцейським, що двоє невідомих осіб заволоділи двома мобільними телефонами «iPhone 14 pro», розрахувавшись за них іноземною валютою з явними ознаками підробки. Поліцейські розпочали кримінальне провадження та встановили групу осіб, яка причетна до кримінального правопорушення”, – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці провели 18 обшуків та вилучили мобільні телефони й грошові кошти. Речові докази направлено на проведення відповідних експертиз.

FB IMG 1704193038803 scaled

Трьом фігурантам слідчі оголосили про підозри у вчиненні кримінальних правопорушень за статтею шахрайство та виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів чи білетів державної лотереї.

Підозру організатору слідчі оголосили заочно. Вирішується питання про оголошення чоловіка в міжнародний розшук.

Читайте також: 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено